Az otthoni relaxáció specialistája

On március 17th, 2010, posted in: Hasznos by

A Watkins Manufacturing története

A HotSpring /Limelight/Solana /Caldera Spas márka gyártójának rövid története

A Watkins MFG 1977-ben alakult Kaliforniában. A céget  alakította,Paul Watkins és testvére. A Watkins testvérek közül Paul Watkins, mérnöki tudását próbálta ötvözni a hidromasszázs jótékony hatásaival .

A hidromasszázs medence gyártásnál tapasztalt hibák kiküszöbölésén fáradozott.Az 1980 – as évek hozták meg számukra az igazi sikert.az USA-ban

Piacvezető szerepük azóta is töretlenül tart.Nagy hangsúlyt fektetve a műszaki tartalomra,megbízhatóságra. Az Amerikai piacon megtapasztalt állapotok után , úgy döntöttek , hogy ellentétben más gyártókkal szemben , az általuk gyártott masszázsmedencék forgalmazását ,csak komoly értékesítési tapasztalattal rendelkező és az általuk szigorúan megkövetelt  „ Brand”-alapján engedik .

Nagyon sok medence forgalmazó nem törődve az értékesítéssel ,csak a db számra koncentrálva értékesítették termékeiket.

A minőségi követelményeknek köszönhetően az idő bizonyította,hogy a termék jó és időt álló,megbízható.

A  medence gyártás piacán hamar piacvezetőkké váltak ,köszönhetően a legmodernebb technologiáknak. Nem sajnálták a pénzt a komoly szakemberek megszerzésére. Az amerikai piac kinövése után ,nyitottak a világ számos pontja felé.és megalapították a Watkins Europe cégcsoportot. Az értékesítési számok 2000-benn 60.000 medencét értékesített a gyártó. A  második helyezett kb. 27.000 medencét volt képes gyártani . Nem régen ünnepelte a Watkins MFG.a 30.-ik születésnapját. Erre az alkalomra egy jubileumi termékcsaládot dobtak piacra amely HotSpring Aria névre kereszteltek.

Az európai piacon is megjelentek azok a gyártók amelyek az Amerikai piacon már nem tudták vagy nem akarták termékeiket forgalmazni.Komoly verseny alkult ki itt is

Az európai Unió bővülésével együtt számítottak arra , hogy ez a piac is évi 15000 db medencét képes majd felvenni.Ehhez viszont szükséges volt a gyártást optimalizálni.

Mára a több mint 33 év tapasztalattal a hátuk mögött biztosan állíthatjuk , az általuk gyártott termékek az örökké valóságnak lettek építve.Megbízhatóságukat az idő igazolta.Egyedül álló masszázstechnológiájának köszönhetően legerősebb masszázsmedencének mondható.

Szabadalmaztatott ,védett Moto Massage technológiája páratlan és utánozhatatlan.2006 –tól kezdődően Moto Massage DX technologiája különleges hátmasszázst biztosít.A smart jet rendszernek köszönhetően a legerősebb masszázsmedencének mondható. Azok akik a Watkins Mfg által gyártott medencékkel rendelkeznek biztosan állíthatjuk,hogy elégedettek a termékkel és szívesen ajánlják barátaiknak,ismerőseiknek.

A Global Wellness Service Kft a szervizelési tapasztalataink alapján értékesítési pontként is segítjük a minőségi ügyfelek számának növelését. A Watkins által gyártott medencéket, masszázs-technológiája ,gyönyörű hibátlan kidolgozottsága és a minőségi anyagok teszik vonzóvá.

E -miatt  hálás szívvel a legjobb masszázsmedencének tartjuk .A világ legnagyszerűbb  medencéjének nevezném .

Legyen az bármelyik termékcsalád :

–       Hotspring Spas

–       Limelight Spas

–       Caldera Spas

–       Solana Spas

Ha felkeltettük érdeklődését a Watkins által gyártott medencék iránt  ,akkor nézzen körül a termékcsaládok és a típusok között és keresse meg az ön számára legmegfelelőbbet.

Hívjon bizalommal.

Comments are closed.