Só és aromaterápiás eljárások,vegyszer adagolók

On március 13th, 2010, posted in: Hasznos, portfolio by

Só Therápiás eljárások / Aroma befecskendezés

Só Therápia

Bolygónk felszínének 70 % – át víz borítja. Nem is akármilyen , hanem tengervíz formájában. Remélhetőleg sok embernek volt már lehetősége megmártózni a tengervízben .Számos kutatás bizonyítja a tengervíz jótékony hatását. A sérülések sokkal hamarabb gyógyulnak,gyorsabb a hámosodás és fertőtlenítő hatása van.Gondoljunk csak arra , hogy Magyarországon népbetegségként aposztrofált Allergiák kezelésében is megjelentek a sós vizes terápiák . Homloküreg /Arcüreg gyulladásnál is előszeretettel alkalmazzák.

Legfrissebb élményem, hogy az Európai Unió által finanszírozott Óvodákban, külön só szobát”  alakítanak ki.Ennek a közösségen belül van hihetetlen nagy jelentősége. A gyermekek hétről hétre egymást fertőzik. Ezek a Sókabinok – Steril helységként funkcionálnak. A baktériumok képtelenek életben maradni egy ilyen közegben.Tisztítja a légutakat,fertőtlenít.A sókabinok használatával csökkenhet a fertőződés veszélye.

Ha önnek Sókabinra lenne igénye ,legyen az hagyományos Sótéglás vagy a modern Soldos technológiás só terápia.

A  legjobb helyen jár .Cégünk a gőzkabinok elterjedése után , sókabinok építésével is foglalkozik.

Sókabin/só terápia

Ez ugyanúgy egy különálló helységet képez,70-80 % -os relatív páratartalom mellett.A kabin hőmérséklete 20-22 C- fokos. A helységbe egy Soldos technológiát építünk be, amelynek köszönhetően Sóoldat koncentrátum kerül befecskendezésre .Fontos tudnia , hogy a környezetünkben megtalálható sók , nem nagy tisztaságúak, nem steril-ek.Az általunk forgalmazott Soldos technológia csak akkor hatékony ha a Sóoldat 95 % -ban tiszta .

Ha felkeltettük érdeklődődését akkor keressen minket bizalommal.

Soldos Technológia

Nagyon sok gyártó próbált már termálvizes  vagy sós vizes medencét előállítani.A probléma a hagyományos jacuzziknál mindig a szűrésnél kezdődött.A jacuzzikban található filterek nem bírták a terhelést .Áteresztő képességüket megölte.A motorok alkatrészei sem bírták az igénybevételt. Sok gyártó ezen tapasztalatok után nem fejlesztett tovább,míg meg nem jelent a Soldos technológia. Az automata vegyszeradagolás elvén működő Soldos rendszer már bevált. Utólagos szakszerű beépítésüket jóváhagyták . Ez a fajta technológia már nem öli meg a filtereket és nem tesz kárt a medence alkatrészeiben. A soldos technológiának köszönhetően a sós vizes terápia egytizede a tengervíz töménységének.

Műszaki információ / beépítés/ Soldos-technológia

Működése egyszerű.

Az automata vegyszeradagolókhoz hasonlóan működik. Jacuzzi keringtetésének szívóoldala felől beépítünk egy injektort amelyre csatlakoztatunk egy Soldos-adagoló berendezést. Az adagoló pumpa a jacuzzi gépházában helyezkedik el . A medence oldal burkolatába egy érintő gombos kezelő szervet építünk be.

Amikor ön használja a jacuzzit , csak megnyomja ezt a gombot és ettől kezdve beállítástól függően x mg/liter négytisztaságú 95%-ban tiszta Sóoldat koncentrációt juttatunk az injektorhoz . Korlátozott időtartamban. A befecskendezésre került sóoldat,sterilizál és pusztítja a baktériumokat . A sóoldatot a medence oldalán elhelyezésre kerülő konzol tartja. Többnyire egy-egy ilyen sóoldat 5-10 literes kiszerelésben kapható.Külső elhelyezése csak azért szükséges, hogy látható legyen , mikor kell cserélnie. A jacuzziban a sóoldat koncentrációja ,nem haladhatja meg a 4g/liter –t. Négy havonta javasolt vizet cserélnie.

Aromatherápia

Általában gőzkabinokba építhető berendezés,de a DuftDos technológiának köszönhetően ma már bárhova utólagosan beépíthető berendezés. Az 1-es aroma vezérléstől a 4-es aroma vezérlésig talál megoldást.A 4 –es vezérlésnek természetesen 4 db kezelőpanelja van, illatonként más és més nyomógomb vezérli az adott illat befecskendezést. Hordozó közeg nélkül „ gondolok itta gőzre” csak a Soldos porlasztó egységgel kombinálva oldható meg a befecskendezés az adott helységbe A 4-es DuftDos aromavezérlés csak  csak gőzkabinokba és jacuzzikba   építhető be egyszóval oda ahol van hordozó közeg „ gőz vagy víz „Bármilyen aroma illatban Wellnesselhet az Eucalyptus-tól a Ment,citrom,fenyő illatok közül is válogathat kedvére.

Webáruházukban megtalálja termékeinket.

A jacuzzi aromaterápia.

Az automata vegyszeradagolókhoz hasonlóan működik. A jacuzzi keringettetésének szívó oldala felől beépítünk egy injektort amelyre csatlakoztatunk egy DuftDos adagoló berendezést. Az adagoló pumpa a jacuzzi gépházában helyezkedik el .A 4-es aroma adagoló berendezés méretei miatt nem biztos , hogy elhelyezhető a medence gépházában. Ebben az esetben az 1-es DuftDos berendezést ajánljuk, és ön kedvének megfelelő aroma-illat anyagot ön cserélgetheti.

A medence oldal burkolatába egy érintő gombos kezelő szervet építünk be. Amikor ön használja a jacuzzit , csak megnyomja ezt a gombot és ettől kezdve beállítástól függően x mg/liter aroma folyadékot juttatunk az injektorhoz . Korlátozott időtartamban.

A befecskendezésre került aroma a jetek levegő befecskendezésével keveredve jut el az ön érzékszerveihez.

Az aromafolyadék a medence oldalán elhelyezésre kerülő konzol tartja.

Többnyire egy-egy ilyen aroma koncentrátum 1l kiszerelésben kapható.

Külső elhelyezése csak azért szükséges, hogy látható legyen , mikor kell cserélnie.

Négy havonta itt is javasolt vizet cserélnie.

Ha érdekli az Soldos vagy akár a DuftDos technológia akkor keressen fel minket.

Telefonon a 06202762763 számon vagy küldjön e-mailt az info@globalwellness.co.hu-ra

Uszodatechnikával kapcsolatban számtalan rossz és megbízhatatlan automata vegyszeradagolóval találkoztunk.


A werner-dosiertechnik által gyártott termékeket szívesen ajánljuk figyelmébe. A német precizitás és a minőség a jellemző , azt szoktam mondani

„ olyan mint egy BMW „ megbízható ,tartós , de nem olcsó ..”

Ha uszodatechnikával kapcsolatosan is szeretne megbízható jó minőségű terméket vásárolni.

Keressen minket, bizalommal.

A werner-dosiertechnik magyarországi forgalmazójaként hálás szívvel ajánlom termékeiket.

Automata vegyszeradagolók széles választéka a digitálistól az analógig.                                                       Az egyszerűtől a bonyolultig.                                                                                                                                  A mért értékek figyelésétől a legegyszerűbb adagolókig minden t megtalál.

A medence méretétől függően eltérő adagoló rendszerre lehet szüksége.

Ízelítőül, néhány fotó.:


Digitális adagoló egység             Kombinált Digi adagoló egység

Comments are closed.