Cal Spas

  • Product Details

A márka gyártójának rövid története

A CalSpas cégcsoportot   1979-ben hívták éltre a  Kaliforniai- Pomonában .

A mai napig az amerikai masszázsmedence piac jelentős szegmensét fedik le .

A watkins cégcsoport kezdeti sikerein felbuzdulva hívták életre a  cégcsoportot.

A hidromasszázs medencék piacán próbáltak olyan egyedül állót alkotni , amely komolyan fémjelzi hosszútávon a cég profilját .

A mai napig a Cal Spas medencék egyedül álló vonalvezetése , robusztus mérete és fúvóka csoportjainak jellemző vonása teszi egyedülállóvá. A többi medence gyártóhoz képest próbálták a gyártási folyamatokat úgy optimalizálni, hogy az ügyfelek igényei már a gyártási folyamat során is bele kerülhessenek az adott medencébe.

A robotízalt gyártás , a komoly fejlesztő munkának köszönhetően az egyetlen olyan gyártó a piacon amely képes több száz termékéből , közel 2 millió variációt tud előállítani.

A Cal spas gyártója ma már nem csak masszázsmedencék gyártásával foglalkozik , hanem jelentős hangsúlyt fektet a kiegészítők gyártására is .

Medencéikről elmondható , hogy szinte kifogástalanul működnek, és energiatakarékos követelményeknek szigorúan megfelelnek. Kérheti ön extra szigeteléssel kültérre,vagy akár szigetelés nélkül beltérre.

Az Amerikai piac meghódítása után , úgy döntöttek , hogy Európa felé nyitni kell.

A minőség és megbízhatóság fontos a gyártó és az ügyfél számára egyaránt .Filozófiájuk mind a mai napig , hogy „minden ember egyedi és medencéje is legyen az.”

Az Európai Unió bővülésével együtt újabb és újabb piacok nyíltak meg .

Ehhez viszont szükséges volt a gyártást is igazítani .

Számos variáció csak Európában található , hiszen az Amerikai és az európai igények merőben formálták át a gyártást.

Pénzt és  időt nem sajnálva vetették bele magukat a fejlesztésekbe.

A mai napig a Cal spas termékcsalád jól felismerhető és minőségében és megbízhatóságában időtálló.

Ezért is van az , hogy a mai napig letörölhetetlen vonások jellemzik a Cal Spas által gyártott medencéket.

Mára a több mint 30 év tapasztalattal a hátuk mögött biztosan állíthatjuk , az általuk gyártott termékek a megbízható kategóriába sorolhatóak.A 30 éves  jubileum alkalmára egy egyedülálló Escape nevezetű termékcsaládot  dobtak piacra ,amelyet csak limitált darabszámban gyártanak.

Azok akik a Cal Spas által gyártott medencékkel rendelkeznek biztosan állíthatjuk,hogy elégedettek a termékkel és szívesen ajánlják ismerőseiknek.

A Global Wellness Service Kft a Cal Spas típusu medencék hivatalos magyarországi márkaszervizeként működik és értékesítési pontként működik .                              Szervizelési tapasztalataink alapján a megbízható medencék családjába sorolnánk .

Legyen az bármelyik termékcsalád :

–       Classic

–       Avalon

–       Family Fun

–       Escape

Ha felkeltettük érdeklődését a Cal Spas medencék iránt  ,akkor nézzen körül a termékcsaládok és a típusok között és keresse meg az ön számára legmegfelelőbbet.

Ha kérdése van hívjon bizalommal.

Gyártó oldala:

http://www.calspas.com/