Thermotető gyártás

  • Product Details

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg , hogy a Thermo-tetőkkel kapcsolatban tájékoztassam.

Minden olyan helyen ahol szempont az energiatakarékosság,a párolgás vagy vízveszteség kiküszöbölése,ezeken a helyeken mindenképpen javasolt az ún. Thermo-tetők használata.Beltéren is nagy jelentőséggel bír , hiszen a falak hamar felveszik a nedvességet.Kültéri esetekben az energia felhasználás mértéke végett javasolt használni.

A megbízható masszázs-medence gyártók jó minőségű , tartós,időtálló Thermotetővel szállítják termékeiket.Bár tapasztaltuk,hogy néhány forgalmazó nem adja  kötelező tartozékként,csak javasolja.


Tapasztalataink szerint a Jacuzziknál használt Thermotető 4-5 év alatt elfárad. Előbb vagy utóbb a szigetelő anyag megszívja magát nedvességgel.A súlya többszörösére növekszik.Kültéri jacuzzinál az időjárás viszontagságai is befolyásolják az élettartamát.A napsugárzás a külső műbőr borítást  idővel elgyengíti. Azon ügyfeleiknél akiknél thermo-tető mozgató szerkezet segítségével mozgatják a tetőt. Ott is problémát okoz a thermotető súlya, mivel előbb vagy utóbb nem csak, hogy a tetőemelő szerkezet deformálódik, hanem a műbőr borítás is elszakad.

A magyar piacon is számos megkeresést kaptunk Thermotetők-kel kapcsolatban. Elterjedtek az egyedileg épített jacuzzik,amelyhez egyedileg kell gyártatni magát a szigetelő táblát és a műbőr huzatot is.

Ezen kívül számos megkeresésünk volt , hogy a jacuzzihoz nem adtak thermotetőt,vagy a régi elfáradt.

Érdemes tudnia, hogy a Thermotető maga nem lenne olyan drága , mint amilyen.De a méretei miatt a szállítását kevesen vállalják, vagy ha vállalják is akkor felárat számítanak fel.Egy átlagos Thermotető mérete 2,1méter * 2.00 méter, többnyire 6-12 cm vastag.Jellemzően  lekerekítések is előfordulnak.

Cégünk az évek alatt megtalálta a megfelelő gyártót aki szigetelőanyagot le tudja gyártani, ilyen nagy méretben.A műbőr borítással kapcsolatban számos kárpitos szakembert megkerestünk, de kevesen vállalták a méretei miatt.Több mint 2 éve hogy Kitűnő kárpitos szakember segíti a munkánkat.

Ha önnek is gondja van jacuzzijának a thermo tetejével , keressen minket bizalommal.Helyszíni felméréssel állunk rendelkezésükre.

Ha ön az általunk forgalmazott masszázsmedence család  bármelyikével rendelkezik, akkor tudunk önnek gyári tetőt is rendelni.De ennek beszállítási ideje bizonytalan, konténerhez kötött.A gyári thermotetők ára  medence mérettől függően változhat. Nagyságrendileg  2.0 m * 2.0 m  thermotető ára 300 ezer – 330 ezer forintig terjedhet.

Ha ön nem ragaszkodik a gyári tetőhöz ebben az esetben egy utánagyártott hasonló minőségű  Thermotető 200-250 ezer forint.

Színben bármilyen választható, mi többnyire  a következő színekkel találkoztunk.

Redwood- vöröses barna

Coast Grey – világos szürke

De volt már dolgunk Konyak és sötét kék kivitellel is.

Ha ön megbízható a gyári Thermo-tetőhöz hasonló minőségű tetőt keress , vagy ha nem talál olyat aki legyártaná egyedi igényeire a Thermo-tetőjét.

Keressen minket bizalommal!