Artesian Spas / Platinum Elite termékcsalád

  • Product Details
PlatinumElite széria a masszázsmedencék unikuma.
Amikor Ön hátradől Artesian Spas® Platinum masszázsmedencéjében, akkor ezt abban a tudatban teheti, hogy  legjobb, legszebb és legmegbízhatóbb masszázsmedencét kapta 5 év garanciával. A Platinum Elite széria irányadó a formatervezés /design, a teljesítmény, a megbízhatóság és a hatékonyság szempontjából is.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a világon az Artesian Spas®  hidromasszázs medencék 2013-ban számos díjat és elismerést szereztek. Igazi non plusz ultra a masszázsmedence piacon. Színtiszta luxus! Ötvözi a páratlan luxust és az egyediséget.
A Platinum elite modellekben található DirectFlow rendszer az Artesian Spas szabadalmaztatott technológiája.A kifejlesztett és szabadalmaztatott egyéni kezelőfelület gondoskodik arról, hogy a lehető legnagyobb kényelembe érezhesse magát modelljeinkben. A Platinum Elite sorozat medencéi a masszázsmedence piac csúcskategóriája. Én azt szoktam mondani, hogy masszázsmedencék Ferrari-ja . Utolérhetetlen masszázsélmény.
A szabadalmaztatott HELIX® vízbefúvók és a DirectFlow technológia, lehetővé teszi Önnek, hogy testre szabott masszázst vegyen a medencében. A  HELIX®  háromdimenziós dinamikus jetek által  produkált masszázsélmény, nem hasonlítható össze semmilyen más gyártó  által kínált statikus fúvóka által produkált masszázzsal. A fúvókák alapanyaga és a precíziós csapágyazás, mind kettő lételeme a Helix jetek működésének. A háromdimenziós kialakítása miatt létre jön egy  DNS spirál amely pulzáló jellegű masszázst biztosít, behatolva egészen a mély izmokig. Nincs szúró fájdalom vagy csípő érzés, mert nem egy ponton masszíroz.